Ton van de Goor tiltrer som Vice President International Sales i Geno

Med over 25 års erfaring innen internasjonalt salg, markedsføring og kommunikasjon, bringer Ton van de Goor svært verdifull kompetanse inn i Geno. - Vi er veldig glade for å ha Ton med på laget, sier styreleder i Geno Global, Kristin Malonæs.

Nærbilde av Ton van de Goor med hvit skjorte og mørkeblå dressjakke.
Ton van de Goor vil være ansvarlig for å drive internasjonal salgsvekst og utvide vår globale tilstedeværelse, sammen med resten av Geno-teamet.

Hos Geno Global vil Ton være ansvarlig for å drive internasjonal salgsvekst og utvide vår globale tilstedeværelse, sammen med resten av Geno-teamet. Vi er sikre på at hans lederskap og visjon vil styrke vår posisjon og evne til å vokse og utvikle oss.

Erfaring fra Topics Norsvin International

Ton kommer fra rollen som Global Key Account Director og Head of Product Management hos Topigs Norsvin International. Her har han oppnådd betydelig salgsvekst, og var ansvarlig for kunder som representerer 25% av det totale svinemarkedet i verden. Han har vært ansvarlig for å utvikle og implementere globale salgsstrategier. Før det hadde han stillingen som Global Director Marketing and Communication i samme selskap, hvor han var ansvarlig for strategisk planlegging, globale kundeundersøkelser om markeds- og kundebehov, verdiforslag på produktportefølje og posisjonering.

Styrke Genos globale team og øke salgsveksten

Tons innovative tilnærming og evne til å lede komplekse prosjekter har vært medvirkende til å drive kommersiell suksess. Hans sterke evne til å bygge relasjoner og kommunisere har vært nøkkelen til gode prestasjoner. Dette er egenskaper som vil være svært viktige i den nye rollen Ton skal spille i Geno.

- Vi er veldig glade for å ha Ton med på laget og ønsker ham hjertelig velkommen, sier styreleder i Geno Global, Kristin Malonæs.

- Jeg er glad for at jeg etter syv givende og vellykkede år i Topigs Norsvin fortsetter min karriere i Genos globale team. Jeg ser frem til å øke den internasjonale salgsveksten i årene som kommer. Med ekspertisen og avlsfokuset til Genos globale team og Norwegian Red-programmet, er jeg sikker på at vi kan skape en solid innvirkning på det globale markedet, sier Ton van de Goor.

Ton van der Goor starter i stillingen 1. januar 2025.

Virksomheten i Geno