Vær oppmerksom på at det nå er lik frist for alle bestillinger i forkant av sædrutene. Fristen er søndagen kl. 23.59, én uke før sædruta starter opp fra depotene. Les mer

Kurs i Geno avlsplan: Slik utnytter du mulighetene

Geno ønsker igjen velkommen til digitalt kurs i Geno avlsplan. Her vil du få innføring i hvordan du skal bruke avlsplanen som et godt verktøy for de beste resultatene i din besetning.

Kursleder Hanna står med ryggen til kamera, har kyr i liggebåser foran seg og ser ned på en ipad med skjermbilde av avlsplan.
Bli med på kurs og lær deg hvordan du kan utnytte Geno avlsplan for å få best mulig resultater i din besetning. Foto: Eva Husaas.

Kurset blir arrangert to ganger. Velg det tidspunktet som passer best og få en gjennomgang av de ulike funksjonene steg for steg.

Tidspunkt 

Torsdag 31. oktober, kl. 19.30 - 21.30
Fredag 1. november, kl. 10.00 - 12.00

Følg gjerne med i egen avlsplan

Kurset er for alle interesserte, men mest nyttig for de som er medlem av Kukontrollen (mjølkekubesetninger) og dermed har tilgang til sin besetning i Geno avlsplan.

Vi skal jobbe sammen i avlsplanen, så her er det en fordel at du er logget inn i Geno avlsplan på forhånd via din pålogging. Vi har ikke anledning til å tilby teknisk hjelp til innlogging underveis i kurset. Ta kontakt med Geno i forkant dersom du trenger hjelp til pålogging eller ta en kikk på denne videoen:

Spørsmål?

Har du andre spørsmål, kan de gjerne sendes inn i forkant. Spørsmål sendes til; , merkes med "Kurs avlsplan". Du er også velkommen til å stille spørsmål i møtet. 

Kursledere

Avlsforskerne Anne Guro Larsgard og Hanna Retzius Storlien vil guide deg igjennom avlsplanen, og vise deg hvordan du skal bruke den som et godt verktøy for de beste resultatene i din besetning. 

Velkommen til å delta!

Her kan du lese og se demovideoer om hvordan du bruker Geno avlsplan

Slik deltar du

Microsoft Teams Trenger du hjelp?

Bli med i møtet nå

Møte-ID: 334 993 919 552

Passord: m8ijBE

Kurslederne

Hanna Storlien_2024.jpg
Hanna Retzius Storlien
Avlsforsker i Geno og melkeprodusent

Anne Guro_2024.jpg
Anne Guro Larsgard
Avlsforsker i Geno