Vi gjennomfører for tiden endringer i våre systemer for å gjøre det enda bedre for deg som kunde og medlem. Det gir noe ustabilitet. Er det noe du lurer på? Ta kontakt

Første avlsverdiberegning i 2025 blir forsinket på grunn av utfordringer ved årsskifte. Nye avlsverdier forventes å være på plass i starten av uke 4.

Genopodden: En semintekniker forteller

Genopodden har flyttet seg til Stavanger, hvor programlederne Rasmus Lang-Ree og Oda Christensen har fått besøk av semintekniker Anne Gladsø Wibe og regionansvarlig Cedric Øglænd fra Geno.

Bilde av Regionansvarlig Cedric Øslænd, programleder Rasmus Lang-Ree, semintekniker Anne Gladsø Wibe og programleder Oda Christensen.
I Stavanger gikk praten lett om en seminteknikers hverdag og det viktige samspillet med bonden. F.v.: Regionansvarlig Cedric Øslænd, programleder Rasmus Lang-Ree, semintekniker Anne Gladsø Wibe og programleder Oda Christensen.

Namsosingen Anne hadde en klar plan for livet allerede som 16-åring. Hun skulle jobbe i Geno!

Meningsfull hverdag

I fjor ble Anne sin drøm virkelighet, og hun flyttet til Rogaland til jobben som semintekniker i Geno. I studioet forteller hun om sin hverdag i den viktige jobben. Og Anne forteller om hva som rører seg der ute, og hun forteller om hva hennes ønsker er som semintekniker. - Det er et privilegium å få lov til å komme ut på gårdene til folk, og at de stoler på at vi gjør en god jobb, sier Anne.

Samarbeidspartner

Cedric Øglænd er regionansvarlig i Rogaland, og dermed også ansvarlig for alle seminteknikerne i området. - Det er et samspill mellom bonden og teknikeren som kommer, sier Cedric. Han forteller om viktigheten av smittevern og gode forhold i arbeidshverdagen for både seminteknikere og bøndene. - En semintekniker er en god samarbeidspartner, sier han.

Om Genopodden

Genopodden er Genos egen podcast om ku og kalv, avl, fruktbarhet, genetikk og mye av det Geno SA driver med. Rasmus Lang Ree (redaktør i Buskap) og Oda Christensen (kommunikasjonssjef i Geno) er programledere. 

Ny episode publiseres hver måned, og er tilgjengelig både på Spotify, Itunes, soundcloud og Acast. Søk etter Genopodden på den appen du velger å bruke, eller hør på herfra direkte.

Hver episode legges også ut på denne siden.